Διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” – Αποτελέσματα βιοχημικών εξετάσεων του ελαιολάδου: Οξύτητα 0,25!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται κυρίως στις 925 οικογένειες που έχουν προμηθευτεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στις 2 Φεβρουαρίου 2020 κατά τη διάρκεια της 83ης της διανομής “Χωρίς Μεσάζοντες” που οργανώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”.

Κατά τη διάρκεια της διανομής οι υπεύθυνοι της οργάνωσης έλαβαν τυχαίο δείγμα, παρουσία των καταναλωτών, το οποίο στάλθηκε σε βιοχημικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 παραλήφθηκαν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία το ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και μάλιστα οι τιμές των βιοχημικών εξετάσεων είναι ακόμη καλύτερες από αυτές που είχαν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Πηγή: AGROLAB RDS Εργαστήριο Λιπών & Ελαίων, Θεσσαλονίκη
Κωδικός δείγματος: 2020-6333
Αριθμός Πιστοποιητικού: 12-437/05.02.2020/GR

Για να γίνει κατανοητό το οικονομικό όφελος των καταναλωτών που προμηθεύτηκαν αυτό το άριστο προϊόν αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στις τιμές παρόμοιας ποιότητας ελαιολάδου πού συνήθως εξάγεται στο εξωτερικό. Οι τιμές ελαιολάδου με τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως αυτό της 83ης διανομής στην Κατερίνη, πωλείται μεταξύ 43 και 54 ευρώ το λίτρο! Αυτή την τεράστια διαφορά την καρπώθηκαν παραγωγοί και καταναλωτές διότι απλά, κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Είμαστε σίγουροι πως ήδη το απολαμβάνετε όπως και εμείς.