ΕΛ.Π.ΠΙ. Επετειακή: «11η Ποδηλατοβόλτα ανθισμένες κερασιές»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για μία ακόμη χρόνια η καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα στις «Ανθισμένες Κερασιές» Λόφου-Ράχης  στις 31/3/2024!

 Φέτος μάλιστα είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς γίνεται για 11η χρονιά κλείνοντας ουσιαστικά μια δεκαετία και  ασφαλών ποδηλατικών  «Ανθισμένων» διαδρομών ! Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς η συνηθισμένες ομάδες των 7-8 ατόμων έγιναν 15-16 (και από Θεσσαλονίκη ,Χαλκιδική μέχρι Γερμανία)  …και λυπόμαστε ειλικρινά που δεν μπορέσαμε να ξεναγήσουμε/φιλοξενήσουμε στην ποδηλατοπαρέα μας   (για λόγους ασφάλειας και μόνο ) τους δεκάδες εκατοντάδες φίλους που ήθελαν να  συμμετέχουν  ! 

Μην ανησυχείτε όμως , φορείς , σύλλογοι κλπ ετοιμάζουν μεγάλες εκδηλώσεις* με αφορμή την ανθοφορία των κερασιών στην Πιερία: Λόφο-Ράχη & Κολινδρό !

*Σαν ΕΛ.Π.ΠΙ. δεν έχουμε καμία άμεση  σχέση με τις εκδηλώσεις .Οι ΕΛ.Π.ΠΙ.  δεν επιδοτούνται από πουθενά , δεν είναι σύλλογος και δεν θα γίνουν ποτέ! Ωστόσο σας καλούμε να συμμετέχετε …ή  με την πρώτη ευκαιρία να περάσετε οπωσδήποτε μία βόλτα …

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ  ΜΤΒ  LEADER