ΕΛ.Π.ΠΙ.: Ποδηλατικός Απρίλης 2024 στην Πιερία!

Η Πιερία έβαλε τα ποδηλατικά της και σας προσκαλεί :   

-Για όλους αρχάριους και όχι μόνο,  το Σαββατοκύριακο 13/14-4 2024 ,  διήμερο αφιερωμένο από τον Π.Ο.Τ.Α.Π στην ανθοφορία των Κερασιών της Πιερίας : Κολινδρού & Ράχης, Λόφου με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και ποδηλατοβόλτα φυσικά ! 

Ειδικά για τους ποδηλάτες όπως ανακοινώνουν οι διοργανωτές « Θα μπορούν να συμμετάσχουν στη δράση, μέσω δήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6980241390, ενώ όπως επισημαίνεται, θα μεταφερθούν στις 11:30 το πρωί (ώρα αναχώρησης) από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο σημείο εκκίνησης της ποδηλατοδιαδρομής, στην είσοδο της Τ.Κ. Λόφου»

-Για ποιο προχωρημένους ποδηλάτες στις 20/21-4-2024 γίνεται το brevet  600 χλμ (!)  της  ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ονομασία : «”100+9 ορθοπεταλιές μνήμης- ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» με αφορμή την συμπλήρωση 109 χρόνων από την γενοκτονία των Αρμενίων αδερφών μας.

Για την Πιερία είναι μεγάλη τιμή να υποδέχεται ένα τέτοιο γεγονός και μάλιστα οι διοργανωτές θυμούνται και τιμάνε τους  Πιεριείς ποδηλάτες του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία , αφιερώνοντας  τους τα πρώτα 109χλμ  σε έναν  ημιμαραθώνιο, που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (αρκεί να έχει αριθμό μητρώου brevet) Για κάθε πληροφορία για το bevet 6942055685.

**ΠΡΟΣΟΧΗ είναι σημαντικό για να περνάτε καλά σε ΚΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ :

Είτε είστε νέος ποδηλάτης, είτε έμπειρος αναβάτης, είναι πάντα καλό  να επιθεωρείτε το ποδήλατό σας πριν από  κάθε  βόλτα για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Ορισμένα πράγματα –  Αέρας, Φρένα, Αλυσίδα θα πρέπει να ελέγχονται πριν από κάθε διαδρομή. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το ποδήλατό σας εδώ και καιρό ή έχετε παρατηρήσει κάποιο  συγκεκριμένο πρόβλημα, πηγαίνετε στο κοντινότερο κατάστημα ποδηλάτων….

… Καλό δρόμο και εφαρμόζουμε πάντα τον Κ.Ο.Κ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ  ΜΤΒ  LEADER