Ευχές για εκλογική επιτυχία δέχθηκε η Μαρία Μίχου από τον πρόεδρο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

  Με την αναγγελία των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της χώρας, υποψηφιότητες που ενέκρινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, η Δημοκρατική Παράταξη επισημοποιεί πλέον την έναρξη της προεκλογικής διαδικασίας, εντατικοποιώντας το πλαίσιο με το οποίο θα κινηθεί το Κίνημα για την επίτευξη των στόχων.

  Η πρώην Βουλευτής Πιερίας, Μαρία Μίχου με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, συμμετείχε στις διεργασίες του κορυφαίου οργάνου της παράταξης που ολοκληρώθηκαν με κοινή πεποίθηση και αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτελεί τη λύση για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής κοινωνίας και αναγεννημένο πλέον θα τύχει της νικηφόρου αποδοχής και εμπιστοσύνης του λαού μας.

  Η κ. Μίχου στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, εξέφρασε τις απόψεις της για τις προσεχείς εκλογές, την δυναμική του κόμματος στο Νομό μας και τις ιδιαιτερότητες της εκλογικής αντιπαράθεσης. Επίσης επιβεβαιώθηκε η  αμοιβαία συμπάθεια, πολιτική συμπόρευση και συνεργασία του προέδρου και της πρώην Βουλευτού όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από το μετερίζι του πολιτικού χώρου που άλλαξε την ιστορία του τόπου και έδωσε οντότητα και αξιοπρέπεια στους πολίτες.

  Με την ευκαιρία ότι η Μαρία Μίχου είναι και πάλι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία, ο κ. Ανδρουλάκης γνωρίζοντας   ότι η κ. Μίχου ήταν παρούσα και μπροστάρης, σε περιόδους που η Δημοκρατική Παράταξη διήρχετο φθίνουσα πορεία, της ευχήθηκε προσωπική επιτυχία, καλό και καρποφόρο αγώνα.

  Ανάλογες ευχετήριες αναφορές για την επίτευξη των στόχων της, δέχθηκε η κ. Μίχου και από τους, Ανδρέα Σπυρόπουλο, γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο τύπου και Θανάση Γλαβίνα, διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

  Αποδεχόμενη το κλίμα συμπάθειας και αναγνώρισης προς το πρόσωπό της τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τα κορυφαία στελέχη, κ. Μίχου, επισήμανε: «Είναι ένας αγώνας για την Αλλαγή που την έχει ανάγκη η χώρα. Για ένα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ισχυρό από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, το οποία θα διασφαλίσει την σταθερότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προοπτική και την εθνική αξιοπρέπεια.

  Το Κίνημά μας έχει συγκεκριμένες απαντήσεις και λύσεις για όλα τα προβλήματα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα. Προσδίνουμε  βαρύτητα αλλά και καταθέτουμε προτάσεις στα καυτά θέματα που απασχολούν  τους πολίτες, όπως η ακρίβεια, η ανεργία, η αύξηση μισθών, η υγεία, το στεγαστικό, για όλα όσα δηλαδή, η ίδια η κοινωνία προκρίνει ως τα βασικά της ζητήματα.

  Με την ελπίδα ότι ο λαός μας θα μας τιμήσει με την ψήφο του, συνεχίζουμε δυναμικά ΜΑΖΙ.»