Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας συγχαίρει τον πρώην και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας με δύο συγχαρητήριες επιστολές συγχαίρει τον μέχρι πρόσφατα Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κο Τζήμα Γεώργιο για την προαγωγή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, και τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κο Κουκουσέλα Γεώργιο.

Η συγχαρητήρια επιστολή προς τον κο Τζήμα

Αξιότιμε κ. Τζήμα,

Το Δ.Σ.  της  Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας, και ο ίδιος προσωπικά ως Πρόεδρος, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την προαγωγή σας ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκτίμηση για το έργο που εκτελέσατε ως ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, η εμπειρία,  το ήθος  και η αφοσίωση σας, η συνεργατικότητα και οι πολλές επιτυχίες που φέρατε, πάντα με προτεραιότητα την προστασία του πολίτη, μας κάνει να νιώθουμε μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή και εποικοδομητική θητεία!

                     Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.                                               

                          Ο Πρόεδρος                                                                                                                 Γρηγόριος   Βεΐδαμενίδης       

Η συγχαρητήρια επιστολή προς τον κο Κουκουσέλα

Αξιότιμε κ. Κουκουσέλα,

Το Δ.Σ.  της  Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας, και ο ίδιος προσωπικά ως Πρόεδρος, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την προαγωγή σας ως Αστυνομικό Διευθυντή και να σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην ανάληψη των καθηκόντων σας  στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Γνωρίζοντας το ήθος, την ικανότητα  και την αφοσίωση σας, στην εκτέλεση των έργου σας, με προτεραιότητα πάντα την προστασία του πολίτη, είμαστε βέβαιοι ότι θα υπηρετήσετε με το ίδιο σθένος και αποτελεσματικότητα τη νέα σας  θέση.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια πολύ επιτυχημένη και  εποικοδομητική θητεία!

                     Για το Δ.Σ. της Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.                                               

                                           Ο Πρόεδρος                                                                                                          Γρηγόριος   Βεΐδαμενίδης