ΘΕΑΤΡΟ ΜΩ: «Toc – Toc» του Laurent Baffie

Μια ψυχοθεραπευτική κωμωδία – Δευτέρα 27 Μαΐου, ώρα 21:00 – ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ

Έξι χαρακτήρες, ο καθένας με μια ιδιαίτερη ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή – TOC (trouble obsessionnel compulsif) στην γαλλική απόδοση – περιμένουν στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου του, τον πιο καταξιωμένο ψυχίατρο παγκοσμίως με την ελπίδα να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Η συνάντησή τους οδηγεί σε απρόσμενες καταστάσεις και εξάρσεις επιφυλάσσοντας απολαυστικές εκπλήξεις τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές!

Το ΄TOC TOC΄ είναι μια διασκεδαστική κωμωδία και συγχρόνως μια σαρκαστική ματιά απέναντι στον κοινωνικό ρατσισμό που ανατρέπει στερεότυπα απέναντι σε ανθρώπους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, εγείροντας έντονους κοινωνικούς προβληματισμούς.

Σκηνοθεσία-σκηνική εγκατάσταση: Κώστας Μυστακίδης                                       Ενδυματολογικές ιδέες: η Ομάδα                                                                              Σχεδιασμός Αφίσας : Παντελής Βατουσιάδης (Vatoum)

Διανομή

Κώστας Μυστακίδης, Τίνα Ιωαννίδου, Αγγελική Γκουντρουμπή, Τάσος Αετόπουλος,  Ζωή Καραγεωργίου, Αλέξης Δαλαμήτρας και η Βαρβάρα Δαβιτίδου

 Τιμές εισιτηρίων : Κανονικό 10€ – Εκπτωτικό (μαθητικό-ανέργων) 8€

 * Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται από το κιν/θέατρο ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ  καθημερινά  19:00-22:00. Η αίθουσα κλιματίζεται.

 *Λόγω συγκεκριμένης ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής ακούγονται βωμολοχίες για αυτό η παράσταση προτείνεται σε θεατές άνω των 15 ετών.

Ετικέτες