Θερινό Σινεμά στην πόλη: Πρεμιέρα με την πολυβραβευμένη «Ερωτική Επιθυμία»

Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού – Κινηματογραφική Λέσχη / Τρίτη 2 Ιουλίου & Ώρα 21:30 – Στο Θέατρο Πάρκου, με ελεύθερη είσοδο

Έναρξη την Τρίτη 02 Ιουλίου & ώρα 21:30,  για  το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια», του κινηματογραφικού αυτού θεσμού για τον τόπο μας, απόρροια της δημιουργικής συνεργασίας του Δήμου Κατερίνης/Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού και της Κινηματογραφικής Λέσχης. Στην πρεμιέρα, οι σινεφίλ θα απολαύσουν την ταινία «Ερωτική επιθυμία» (2000) – Κίνα, σε σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πρωταγωνιστές τους: Τόνι Λενγκ, Μάγκι Τσενγκ, Πινγκ Σαμ Σίου.

Πολυβραβευμένη ταινία

Πολλοί ορκίζονται ως σήμερα πως αυτή είναι η ομορφότερη ταινία που έγινε ποτέ και η ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια της, εκτοξεύει αυτή την ομορφιά σε δυσθεώρητα ύψη. Σήμα κατατεθέν στην καριέρα του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πλάνα, χρώματα και μουσική να ενώνονται σε μια γιορτή των αισθήσεων. Βραβείο καλύτερου ηθοποιού (Τόνι Λιούνγκ) και Οικουμενικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών, βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας στα βραβεία Σεζάρ.

Παράλληλα με την προβολή, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα βράδυ παρέα με ποιοτικό κρασί – προσφορά του Οινοποιείου «Ωραία Γη».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.