Κλειστά προσωρινά τα βουλευτικά Γραφεία Μ. Σκούφα και Σ. Χιονίδη

Σύμφωνα με ανακοινώσεις τους κλείνουν τα γραφεία τους στην Κατερίνη, ως μέτρο προφύλαξης και πρόληψης της μετάδοσης του κορονοϊού ο βουλευτής Πιερίας κ. Σ. Χιονίδης και η βουλεύτρια κ. Μ. Σκούφα.

Οι ανακοινώσεις

Κλειστό έως τις 22/3 το γραφείο της βουλεύτριας Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και κατόπιν οδηγιών – προληπτικών μέτρων της Κυβέρνησης, το γραφείο της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα θα παραμείνει κλειστό έως 22/03/2020.

Η επικοινωνία με πολίτες ή φορείς θα γίνεται είτε τηλεφωνικά στο 2351034885 ή με e-mail στο [email protected].

Σε αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο πρέπει όλες και όλοι, ενωμένοι, να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων χωρίς εφησυχασμό και πάντα με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας. Με τη συμβολή όλων μας θα μπορέσουμε να βγούμε σύντομα και από αυτή την περιπέτεια, τόσο η χώρα μας, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος.

Καλή δύναμη, υπομονή, αυτοπειθαρχία σε όλες και όλους.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του πολιτικού γραφείου Σάββα Χιονίδη

ΩΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ακολουθούμε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Πολιτείας, “Η μάχη θα κριθεί, στο πώς θα ανταποκριθούμε ως πολίτες, κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη”.

Φίλοι και φίλες, κατόπιν αυτών, σας ενημερώνω ότι το πολιτικό μου γραφείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης, μπορείτε όμως να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με εμένα και τους συνεργάτες μου

στο τηλέφωνο: 23510 35425 και

ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

Σάββας Χιονίδης

Βουλευτής Πιερίας