Κοπή βασιλόπιτας Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης

Κοπή βασιλόπιτας για τις φίλες και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων-Παράρτημα Κατερίνης, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε στο καφέ Περιήλιο, στον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης.
Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ΛτΕ Κατερίνης κ. Βάσω Κίτσιου Μπακαλοπούλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, και κάλεσε τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία των αρχαιρεσιών που θα λάβουν χώρα την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου. Επίσης, ενημέρωσε το κοινό για τις προσεχείς δράσεις (δραματοποίηση παραμυθιού στο Λύκειο και ταξίδι στο Μαρόκο).


Ευχές για Καλή Χρονιά απηύθυναν η βουλευτής κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η εκπρόσωπος του βουλευτή Σάββα Χιονίδη κ. Χάιδω Παπαχατζή, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου και η εκπρόσωπος του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου κ. Ασημίνα Πούλιου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ματούλα Βελώνη, πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων: Εστία Πιερίδων Μουσών, Θρακική Εστία Κατερίνης, Ολυμπιάδες, Δρυάνιστα, Άτρακτος, Μέριμνα Παιδιού, Κόρες Πιερίων «Οι Κατερινιώτισσες», Ερυθρός Σταυρός και Κουμπαγιώτες Κορινού.
Το φλουρί έτυχε η Κική Κιτιξή, που κέρδισε ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια από το κατάστημα «Σταλίκας».