Κοπή πίτας του Δημοτικού Συνδυασμού “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”

«Οι δράσεις δεν σταματούν ποτέ. Όλοι Μαζί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις δημότισσες και τους δημότες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους»

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του δημοτικού συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» την Τετάρτη 29.01. Πολλά στελέχη και φίλοι του συνδυασμού βρέθηκαν στα γραφεία του στο κέντρο της Κατερίνης και συζήτησαν για τα προβλήματα των δημοτών και την κατάσταση στον Δήμο της Κατερίνης.
Παρόντες ο επικεφαλής Θανάσης Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γεωργιάδης, Αποστόλης Λιακόπουλος και Ράνια Παπαγεωργίου καθώς και δεκάδες άλλα μέλη της μεγάλης αυτής ομάδας, που παραμένουν ενεργοποιημένα και κοντά στους πολίτες, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.
Μπορεί όλες και όλοι να συμφώνησαν πως «όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ακόμη περισσότερους πολίτες να έρχονται κοντά μας και να δηλώνουν τη στήριξή τους» όμως κανείς δεν εφησυχάζει. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε ο συνδυασμός που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, επικροτεί τα σωστά της σημερινής διοίκησης αλλά αναδεικνύει και τα δεκάδες προβλήματα, παλιά και νέα, που αντιμετωπίζουν οι δημότισσες και οι δημότες» τόνισε ο Θανάσης Λιακόπουλος.
Το ίδιο μήνυμα έδωσαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλα τα ενεργά μέλη του συνδυασμού: «Είμαστε εδώ, χαιρόμαστε για την άνοδο του συνδυασμού μας αλλά προπαντός δουλεύουμε και προτάσσουμε τα θέματα που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών».
Το φλουρί κέρδισε η δυναμική και δραστήρια Σαββάτω Τσιμοπούλου.