Κορινός: Προκήρυξη 7ου Δρόμου Δημόσιας Οδού

  Η Οργανωτική Επιτροπή που αποτελείται από  τον πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας Κορινού του Δήμου Κατερίνης, από μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Κορινού, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προκηρύσσει τον 7ο  Αγώνα δρόμου με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ 2023»  με τους παρακάτω όρους:

                                      ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   Κυριακή  28  Μαΐου 2023

  1. ΤΟΠΟΣ: Δημοτική  Κοινότητα Κορινού,  Δήμου  Κατερίνης (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ)
  2. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  10:30 π.μ.
  3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ .
  4. ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 1Ο.400μ.
  5. ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ  3.200μ.
  6. ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 1000μ.
  7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] (κ. ΛΙΤΣΑ ΚΟΥΤΕΛΑ), ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/5/2023. Σε ειδικές  περιπτώσεις θα γίνουν δεκτές συμμετοχές την ημέρα των αγώνων. Οι συμμετοχές των Σχολείων θα ήταν περισσότερο λειτουργικά τεχνικά να γίνονται ομαδικά από τη Διεύθυνση του κάθε σχολείου σε συνεργασία με τον καθηγητή ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=3ea699a300b851d1c98a2581ad072757&l=GR&g=0%C

  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. Όλοι οι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  υποχρεωτικά θα έχουν εξεταστεί από γιατρό με ατομική ευθύνη ότι μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα.
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται με την παρουσία των συμμετεχόντων μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία, δηλώνοντας την παρουσία τους και  δίνοντας πέντε (5) ευρώ που αφορά τη συμμετοχή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Οι μαθητές συμμετέχουν δωρεάν. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.
  • ΕΠΑΘΛΑ. Θα απονεμηθεί Κύπελλο και Μετάλλιο (Χρυσό), στον Πρώτο – Πρώτη κάθε κατηγορίας, Μετάλλιο  (Ασημένιο) στον Δεύτερο – Δεύτερη κάθε κατηγορίας και Μετάλλιο (Χάλκινο) στον Τρίτο – Τρίτη. Σε όλους τους νικητές θα απονεμηθούν και διπλώματα.          

Επίσης με τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ όλοι οι Συμμετέχοντες – Συμμετέχουσες θα παραλαμβάνουν Αναμνηστικό Μετάλλιο  και Δίπλωμα .

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό υπεύθυνο του Αγώνα Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Αλκίνοο Τασόπουλο τηλ. 6989693310.

 Θα χαρούμε να δούμε ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχών

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                      ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10.30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

10.40 ΕΚΚΙΝΗΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΤΡΙΕΣ  ΛΥΚΕΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

10.50 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  

                        ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ