Κουτρούπας: Με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Πιερία

Αν και είναι άγνωστος ο ακριβής χρόνος  των βουλευτικών εκλογών ο γνωστός χειρουργός ΩΡΛ, Κωνσταντίνος Κουτρούπας ξεκίνησε ήδη τις επαφές του με τους πολίτες της Πιερίας . Η προσπάθειά του έχει στόχο την αύξηση της δικής του αναγνωρισιμότητας, αλλά και την επικοινωνία των θέσεων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως τονίζει, έχει καθαρές θέσεις σε όλα τα θέματα.  

Σε πρόσφατη συνέντευξή του (ΕΔΩ) απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου, για την απόφαση του να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τον ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και σε θέματα πολιτικής και τοπικής επικαιρότητας

Για το ΠΑΣΟΚ  υποστηρίζει πως ήδη με τις παρεμβάσεις του διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα στη χώρα, σχεδόν κυριαρχικά,   επισημαίνοντας  πως με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο μπορεί να είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Πιερία, ενώ ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ στη Βουλή θα δυναμώσει τη φωνή των Ελλήνων του μόχθου, της εργασίας και της καθημερινότητας.

Από τις επαφές του με τους πολίτες της Πιερίας διαπιστώνει πως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Φαίνεται καθαρά πως υπάρχει μια προσπάθεια να επικρατήσει η εικονική πραγματικότητα του κου Μητσοτάκη, αλλά εύκολα διαπιστώνει κανείς την πραγματικότητα μιας κοινωνίας που βαρυγκωμά. Είναι δε εμφανής η ανάγκη και η επιθυμία  για ανανέωση προσώπων και ιδεών

Μιλώντας για την δική του απόφαση να ασχοληθεί με την  πολιτική τονίζει πως «με την πολιτική θα πρέπει να ασχολούνται άνθρωποι οι οποίοι είναι κοινωνικά αναγνωρίσιμοι, να  μην χρειάζεται να βιοποριστούν  από την πολιτική διότι μόνο αν κάποιος έχει αποκτήσει μια προσωπική και οικονομική αυτονομία και είναι κοινωνικά αυτόφωτος θα μπορέσει να αλλάξει κάτι σ αυτόν τον τόπο».

Ολόκληρη η συνέντευξη του κου Κωνσταντίνου Κουτρούπα