Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στις σχολικές μονάδες ευθύνης του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εμφάνισης του κορωνοϊού

Όπως ανακοίνωσαν οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, στις σχολικές μονάδες, τόσο εντός των σχολικών χώρων, όσο και έξω από αυτούς, τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί και περιγράφονται σε σχετικές εγκυκλίους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Παιδείας) – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αναφορικά με την επιδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα, διατίθενται και υπάρχει επάρκεια σε όλα τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας (απορρυπαντικά κ.α.) και προληπτικού υλικού (αντισηπτικά, χαρτομάντιλα, σαπούνια).

“Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την άμεση λήψη άλλων έκτακτων μέτρων. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του φαινομένου. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας”.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης          Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιωάννης Νταντάμης                        Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος