Μήνυμα κ. Κομνηνού Δελβερούδη, Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Πιερίας, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου δεν είναι ένα τυπικό καθήκον που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία. Είναι μια μόνιμη ανάγκη κάθε ελληνικής ψυχής που επιθυμεί να μείνει αδούλωτη και ελεύθερη.

Να τιμάς και να ευγνωμονείς την προγονική γενιά για τις θαυμαστές θυσίες της, που οδήγησαν στην ελευθερία του Έλληνα από την πολύχρονη σκλαβιά και, ταυτόχρονα, να αποδίδεις τιμές ευγνωμοσύνης στην Πάναγνη Θεοτόκο, που εγγυήθηκε την ελευθερία του ανθρώπου από τα αιώνια δεσμά του πνευματικού θανάτου, αποτελούν δυο χρέη, που εκτελούνται αβίαστα από τις ευαίσθητες και ευσυνείδητες ελληνορθόδοξες ψυχές του Γένους μας.

Η θέληση και η προσπάθεια, επομένως, να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθε αιτία και αφορμή, που στοχεύει σε θρησκευτική αναισθησία και εθνική ασυνειδησία, είναι μονόδρομος, προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή σε καταστάσεις σωματικής και ψυχικής δουλείας.

Η 25η Μαρτίου, η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ας αποτελεί αλάνθαστη καθοδηγητική πυξίδα για τη μελλοντική πορεία του Έθνους μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Κομνηνός Δελβερούδης

Βουλευτής ΝΙΚΗΣ Πιερίας