Μαρία Μίχου «Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί»

Πολιτική ομιλία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η πρώην Βουλευτής Πιερίας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής, Μαρία Μίχου, σε ανοικτή πρόσκληση προς τους πολίτες της Πιερίας, αλλά και με αφορμή την Κυριακάτικη ομιλία της, της 19ης Φεβρουαρίου 2023, δηλώνει:

  «Πιστή στην πολιτική μου διαδρομή και στις αρχές που πρεσβεύει η Δημοκρατική Παράταξη, κατέρχομαι και πάλι στις επικείμενες εθνικές εκλογές πάντα μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Τον πολιτικό χώρο που δεν εγκατέλειψα ποτέ, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, αλλά με συνέπεια τον υπηρέτησα όπως και το ίδιο συνεχίζω να πράττω και σήμερα.

  Του Κινήματος που δικαίωσε τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού και έκανε πράξη τα οράματα των ανθρώπων του μόχθου, της βιοπάλης και της προκοπής, του πολιτικού φορέα που δικαίωσε τις ελπίδες του κοινωνικού συνόλου.

  Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  το οποίο αποτελεί τη λύση στα αδιέξοδα που προξένησαν στο λαό μας οι αδιέξοδες πολιτικές επιλογές των δύο τελευταίων Κυβερνήσεων, είναι αναμφίβολα η εγγύηση για την επιστροφή στο παραγωγικό και αναπτυξιακό αύριο.

  Φτάνει πια με την ακρίβεια, τη φτωχοποίηση, την εγκατάλειψη της υπαίθρου, την ιδιωτικοποίηση υγείας και παιδείας, την απεμπόληση των θεσμών και του κοινωνικού κράτους, την συρρίκνωση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

  Αυτόν τον έντιμο και καθαρό δημοκρατικό αγώνα σας καλώ να τον βαδίσουμε μαζί, γιατί ο τόπος μας δεν έχει άλλα περιθώρια λαθών. Σας καλώ αντάμα στο προσκλητήριο της προοπτικής, στις αξίες και στα χνάρια που χάραξε ο αείμνηστος ηγέτης, Ανδρέας Παπανδρέου και συνεχίζει με νέα πνοή ο Νίκος Ανδρουλάκης.  

  Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 11:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη» σας καλώ  όλους στην πολιτική μου  ομιλία εν όψει των προσεχών εκλογών του Ελληνικού Κοινοβουλίου για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας για τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

  Συνεχίζουμε δυναμικά ΜΑΖΙ.

  Σας ευχαριστώ.»