«ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»: Χορηγία από την Εταιρεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ»

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» , τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να υποστηρίξει  την Θεατρική Παράσταση, που διοργανώνει η Θεατρική Ομάδα του Ομίλου μας «Θρασύβουλος Μερκούρης», στις 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Δάσους του Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Κωνσταντόπουλος Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την προσπάθεια του Ομίλου μας να παρουσιάσουμε την ιστορία της Νεοκαισάρειας η οποία αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα των ιδιοκτητών της, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την κάλυψη της μαγνητοσκόπησης της Θεατρικής Παράστασης, το μοντάζ και την μεταγλώττιση. Βασικός στόχος είναι η συγκεκριμένη Θεατρική Παράσταση, να αποτελέσει ιστορικό ντοκουμέντο για τους απανταχού Νεοκαισαρειώτες και όχι μόνο, ενώ παράλληλα η αφορμή να διευρύνουν την γνώση τους στην δική τους ιστορία!

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας «Κωνσταντόπουλος Α.Ε.» στέκονται πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειες των κατοίκων και των φορέων της Νεοκαισάρειας να αναδείξουν τον τόπο τους, την ιστορία τους και να διατηρήσουν τα ήθη και τα έθιμά τους. Το ίδιο έπραξαν το 2018 στηρίζοντας τότε την προσπάθεια του Ομίλου μας για την δημιουργία της Μόνιμης Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας, η οποία βρίσκεται πλέον σε λειτουργία.

Επιγραμματικά η εταιρεία Κωνσταντόπουλος Α.Ε. «Olymp» ανήκει στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες εξαγωγών στον τομέα των βρώσιμων ελιών, εξάγοντας σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Τα κύρια προϊόντα της εταιρίας είναι οι ελιές όλων των ειδών, σε κάθε πιθανή συσκευασία, καθώς και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, σε στενή συνεργασία με περισσότερους από 5.000 επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Αποτελείται από 2 εργοστάσια μεγάλης κλίμακας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής που πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Οι εξαγωγές της εταιρείας αντιπροσωπεύουν το 95% των συνολικών της πωλήσεων, καθιστώντας την. μια πραγματικά διεθνή εταιρεία, με παρουσία σε πέντε ηπείρους: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία. Επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και σε νέες τεχνολογίες παραγωγής μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Ηγείται των εξελίξεων στο χώρο, έτσι ώστε οι καλύτερες γεύσεις της Ελλάδος να γίνονται γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερα σχετικά με την διοργάνωση της Θεατρικής Παράστασης.