Μελωδικά κάλαντα του Λαζάρου από το 19ο Δημοτικό Σχολείο στον Δήμαρχο Κατερίνης

Επισκέψεις & ευχές από σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο, μαθητές και μαθήτριες της Α’ & Β’ τάξεως του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Επίσης, τα παιδιά απήγγειλαν ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, τον Κατηχητικό Λόγο του Αγίου  Ιωάννου  του Χρυσοστόμου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς, Καλό Πάσχα και το Φως της Αναστάσεως να χαρίζει ευλογημένες και χαρούμενες στιγμές στη ζωή τους.

Μαζί με τον Δήμαρχο, τα παιδιά υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Δημοτικού Ωδείου, Γιώργος Κοκαβίδης.

Τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στον Δήμαρχο Κατερίνης

Παράλληλα, τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν στο γραφείο του,  τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους. Τα παιδιά χάρισαν στον κ. Ντούμο χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες που με πολύ μεράκι και φροντίδα δημιούργησαν.

Ο Δήμαρχος, χαιρέτισε ένα προς ένα όλα τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και εξέφρασε ευχαριστίες για τα όμορφα δώρα τους.

Ευχές από τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό & από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Περίστασης

Τέλος, ο κος Ντούμος και ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης Δ. Κατερίνης, Μιχάλης Γεωργιάδης, αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με τις Διευθύντριες του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ. Κατερίνης και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Περίστασης, οι οποίες δώρισαν πασχαλινές κατασκευές που δημιούργησαν τα παιδιά των δομών.