Μουσική εκδήλωση «Αφιέρωμα στο καλό λαϊκό τραγούδι»

Από τη χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Κατερίνης

Παρασκευή 09/06 & ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου

Μια μουσική βόλτα – αφιέρωμα στο καλό λαϊκό τραγούδι, με «όχημα» το χορωδιακό τμήμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ελληνικού τραγουδιού, την Παρασκευή 09 Ιουνίου & ώρα 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου. Ο λόγος για ένα απάνθισμα  από αγαπημένους Έλληνες συνθέτες όπως Θεοδωράκης, Χατζηδάκις,  Καλδάρας, Τσιτσάνης, Χιώτης κ.α.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η χορωδία πλαισιώνεται μουσικά από τους:

Στάθη  Τρελλόπουλο :  Μπουζούκι

Γιώργο Κωστόπουλο: Μπουζούκι, Μπαγλαμάς

Ελένη Νικολοπούλου : Πλήκτρα

Δημήτριο Αποστολό: Βιολί

Αναστάσιο Τσαουσίδη: Μπάσο

Αθανάσιο Κωστόπουλο: Ντραμς

Μαργαρίτα Αμανατίδου : Σόλο

Μαίρη Ζελίδου : Σόλο

Δημήτριο Καραμούζα: Κιθάρα

Καλλιτεχνικός Διευθυντής :Καραμούζας Δημήτριος

Παρουσίαση: Μαργαρίτα Αμανατίδου

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το χορωδιακό τμήμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας ιδρύθηκε το 2012 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κο Δημήτρη Καραμούζα και ένα σύνολο φιλόμουσων εκπαιδευτικών.

Είναι μια ερασιτεχνική ομάδα που με τις προσπάθειές της στοχεύει σε ένα άρτιο αποτέλεσμα και όταν αυτό επιτυγχάνεται η ικανοποίηση είναι πολύ βαθιά και για αυτούς που παράγουν αλλά και για εκείνους  που απολαμβάνουν. Ο κόπος και η προσπάθεια  όλων των χορωδών μεταμορφώνεται σε δημιουργία και  μετατρέπει αυτό το ερασιτεχνικό σχήμα που τα μέλη του προσέρχονται χωρίς επαγγελματική προσδοκία αλλά μόνο με την προσδοκία της κοινής δημιουργίας, σε μια  κοινότητα.

Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, παρουσίασε  μουσικοθεατρικές παραστάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως επίσης συμμετείχε από της ίδρυσής της  και σε πολλές  πολιτιστικές εκδηλώσεις διαφόρων φορέων.