Νέα πεζοδρόμια στην πόλη της Κατερίνης

Διευκολύνεται η καθημερινότητα κατοίκων & μαθητών

Την άνετη πρόσβαση των κατοίκων, την ασφαλή κίνηση – προσβασιμότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολικά κτίρια (1ο ΓΕΛ, 1ο & 2ο Γυμνάσιο) και τη  βελτίωση της λειτουργικότητας  της ευρύτερης περιοχής, εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους, στην οδό Κλεισούρας.

Επίσης, αντίστοιχες παρεμβάσεις υλοποιούν συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, σε οδικούς άξονες περιμετρικά των συγκεκριμένων σχολικών συγκροτημάτων όπως π.χ. στις οδούς: Ξάνθου, Αθ. Αστερίου, καθώς και στην οδό Παυσανία (Εγγλέζικος), στο ύψος του 13ου Δημοτικού Σχολείου.

«Δημιουργούμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση του δικτύου των πεζοδρομίων και της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου. Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές μας και συμβάλλουμε στην καλύτερη λειτουργία  της καθημερινότητας στην πόλη μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

«Δίνουμε πνοή στην πόλη, εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές. Μέριμνά μας είναι η βελτίωση της ασφάλειας των πεζών και του μαθητικού πληθυσμού» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας, Γιάννης Συμεωνίδης.