Οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ έκοψαν την πίτα τους

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΕΛΙΑ στην Κατερίνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας: η Βουλευτής Πιερίας κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Πιερίας κ. Εξίζογλου Χρήστος και η Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Βελώνη Ματούλα. 

Επίσης, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Τρικάλων, Βεροίας, Έδεσσας, Νάουσας και Γιαννιτσών.

Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των Σωματείων Συνταξιούχων αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου.  To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε., επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη Βουλευτή Πιερίας κ. Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου και την προσφορά μιας χρυσής εικόνας και τριών χρυσαφικών στους τυχερούς της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερο τόνο κεφιού και ξεφαντώματος έδωσε η υπέροχη μουσική ορχήστρα με την εξαιρετική τραγουδίστριά τους καθώς με τα τραγούδια τους έκαναν όλους τους παρευρισκόμενους να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να γιορτάσουν το σήμερα και τη νέα χρονιά που ξεκινάει. Η Διοίκηση του Σωματείου τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την παρουσία τους και τη χαρά που μετέδωσαν στους συναδέλφους μας συνταξιούχους.

Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.