Παρεμβάσεις αποκατάστασης των φθορών στο έρεισμα του κυκλικού κόμβου στην Δ.Κ. Περίστασης

Παρεμβάσεις αποκατάστασης των χρόνιων φθορών στο έρεισμα (κράσπεδο) και στους κυβόλιθους του κυκλικού κόμβου στην Δ.Κ. Περίστασης είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Η κακή κατάσταση του οδοστρώματος που επικρατεί διαχρονικά στο συγκεκριμένο σημείο εμπόδιζε την ομαλή και απρόσκοπτη ροή της κυκλοφορίας, προκαλούσε φθορές σε διερχόμενα οχήματα και έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Επιτόπια αυτοψία στις εργασίες  που εκτελούνται στον κόμβο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη.

«Σε συνεργασία με την Τεχνική μας Υπηρεσία, ιεραρχούμε και πραγματοποιούμε έργα σε ολόκληρο το Δήμο, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών. Προς την κατεύθυνση αυτή, υλοποιούμε μία παρέμβαση ουσίας που συμβάλει στις ασφαλείς μετακινήσεις σε ένα κομβικό σημείο του οδικού δικτύου για τον Δήμο Κατερίνης, ενώ βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα για όλους μας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος.