Παρουσία του Προέδρου της “ΝΙΚΗΣ” κ. Δημητρίου Νατσιού οι επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2024 στην Κατερίνη

Στους εορτασμούς της επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821 και του
Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κατερίνης, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗΣ», κ. Δημήτριος Νατσιός. Τον υποδέχτηκαν ο Βουλευτής Πιερίας της «ΝΙΚΗΣ» κ. Κομνηνός Δελβερούδης, ο Συντονιστής «ΝΙΚΗΣ» Πιερίας κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος και ο Γραμματέας «ΝΙΚΗΣ» Πιερίας κ. Στράτος Ξυγωνάκης και άλλα Μέλη. Μαζί τους παρευρέθησαν στην πόλη μας, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κινήματος, στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου, κ. Ιντζές Ιωάννης και κ. Μεταλληνός Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός, κατά τη συμμετοχή του στη
Δοξολογία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, έτυχε του ευγενικού καλωσορίσματος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πιερία, από τον Χοροστατούντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο και το θερμό χειροκρότημα που ακολούθησε από το ευσεβές εκκλησίασμα επιβεβαίωσε το καλωσόρισμα αυτό.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του
Αγάλματος της Ελευθερίας και τέλος παρακολούθησε την καθιερωμένη Παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων.


Σε όλους εμάς, της Δημοκρατικής και Πατριωτικής Οικογένειας της ΝΙΚΗΣ
Πιερίας, αισθήματα ενθουσιασμού και υγιούς «Υπερηφάνειας» πλημμύρισαν τις Καρδιές μας, από τη συμμετοχή και παρουσία των Μαθητών και Μαθητριών των σχολικών Μονάδων, καθώς και των Μελών των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας, κατά την καθιερωμένη Παρέλαση.
Αναμφισβήτητα όμως μεγάλη ήταν η αίσθηση συγκίνησης και προβληματισμού
που μας γέννησε το υποδειγματικό μήνυμα ενότητας, που μας έστειλαν οι Ποντιακοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού μας, τους οποίους και συγχαίρουμε για την απόφασή τους να συμμετάσχουν «όλοι μαζί ως ένα Σώμα» στη χθεσινή Παρέλαση και να διατρανώσουν το δίκαιο αίτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού μας Ελληνισμού !

Το χειροκρότημα που έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες της χθεσινής Παρέλασης, ως ένδειξη ευχαριστίας από το πολυπληθές κοινό της πόλης μας, βεβαιώνει στους Ηρωικούς προγόνους μας, πως τώρα «μπορούν να αναπαυθούν για παντοτινά», μιας και στην Ελεύθερη Ελλάδα που μας παρέδωσαν «φτιάχτηκαν παιδιά», Αγόρια και Κορίτσια, Λεβέντες και με γενναία καρδιά!
Χρόνια Πολλά και Ελεύθερα σε όλους !
Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Πιερίας.