Πιερία – κορονοϊός: 9 νέες μολύνσεις! 130 στην Κεντρική Μακεδονία

Η Πιερία είχε το τελευταίο 28ωρο 9 βεβαιωμένες μολύνσεις από κορονοϊό και βρίσκεται στην 15η θέση σε αριθμό μολύνσεων πανελλαδικά. Από την αρχή της εμφάνισης της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα, η Πιερία έχει καταγράψει συνολικά 4.881 μολύνσεις.

Οι μολύνσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Σύμφωνα με την Ημερήσια Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης Λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, τα δεδομένα της Κυριακής 30 Μαΐου 2021, είναι 907 νέες βεβαιωμένες μολύνσεις από τις οποίες στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 130 και ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι 92 στη Θεσσαλονίκη, 9 στην Πιερία, 8 στην  Πέλλα, 7 στην Ημαθία, από 6 σε Χαλκιδική και Σέρρες, 2 στο Κιλκίς

Γεώργιος Κουκουλιάτας
Website |  + posts

Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1983. Από 1985 έως 2021 στη Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης -Επικοινωνίας (Πιερία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη)
Παράλληλη εργασία: 1985 – 2000 σε Νομαρχία - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας (Γρ. Τύπου, Πολιτισμού, Τουρισμού, Νέας Γενιάς κ.α.)
2000-2001 στο Δήμο Πιερίων (συνεργάτης Δημάρχου, οργάνωση Δήμου, κανονισμοί λειτουργίας, συγκρότηση Νομικών Προσώπων, Γραφείο Τύπου κ.α.)
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, μέλος Δ.Σ. (Γραμματέας 2002 – 2011, Πρόεδρος 2012 – 2022).
Ιδρυτικό μέλος, μέλος Δ.Σ., πρόεδρος Δ.Σ. σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς, Αναπτυξιακούς και Οικολογικούς Συλλόγους.