Π.Κ.Κ. “ΝΙΚΗ”: Επίσκεψη του υπ. Ευρωβουλευτή Ι. Ιντζέ, στον Σεβ. Μητροπολίτη Γεώργιο

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κύριο Γεώργιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Ιωάννης Ιντζές Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα ΝΙΚΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων σε βασικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Μεταξύ αυτών ήταν και η ψήφιση του νόμου για την «ισότητα στον γάμο» με μία διαδικασία στην οποία διχάστηκε η ελληνική κοινωνία, ενώ δεν ελήφθηκε καθόλου υπόψη η θέση της Εκκλησίας. 

Ο Σεβασμιότατος τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της οικογένειας ως του βασικού κυττάρου του Έθνους για την οποία πρέπει να αναληφθούν περεταίρω πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Ο Ιωάννης Ιντζές ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αποδοχή της επίσκεψης, του ευχήθηκε «έτη πολλά» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων Αρχιερατικής του διακονίας στην Πιερία και τον διαβεβαίωσε ότι η ΝΙΚΗ και τα μέλη της διαπνέονται από την αγάπη τους προς την Εκκλησία, την οποία τιμούν για την ανεκτίμητη προσφορά της στο Έθνος και την πατρίδα. 

Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Πιερίας.