Σε κλίμα αισιοδοξίας η παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ στην Κατερίνη

Διεξήχθη την Πέμπτη 30 Μαϊου στην αίθουσα Εκάβη στην Κατερίνη, μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, εκδήλωση παρουσίασης δεκατεσσάρων υποψηφίων βουλευτών του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, παρουσία του προέδρου της Δημήτρη Νατσιού και του βουλευτή Πιερίας Κομνηνού Δελβερούδη.

Η ΝΙΚΗ, μια νέα και δυναμικά ανερχόμενη πολιτική δύναμη, έστειλε το μήνυμα της νίκης του κινήματος, στις επερχόμενες εκλογές.

Η ΝΙΚΗ, η μόνη υγιής πατριωτική δύναμη σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, υπόσχεται να δώσει αγώνες με ήθος και αρχές μέσα σε μια Ευρώπη που παραπαίει πνευματικά. Εμείς διεκδικούμε τη θέση που δικαιωματικά μας αξίζει και μας ανήκει.
Είμαστε ο καθοδηγητής της …κι αυτό θα ξαναγίνουμε, άλλωστε ακόμη κι το ίδιο το όνομά της μας το χρωστά η ΕΥΡΩΠΗ! Για αυτό λοιπόν να είστε όλοι σίγουροι ότι δεν θα δεχτούμε τίποτα που να μην εκφράζει τις αρχές και τα ιδεώδη μας.

Μέσα από το σοβαρό κοινοβουλευτικό της έργο το τελευταίο δεκάμηνο, έδειξε πως το κίνημα έχει βάλει πια γερές βάσεις για μια πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία και στην Ευρωβουλή.

Υπηρετούμε την πολιτική για το λαό, την Πατρίδα, τα ιερά και τα όσια, μακριά από τον πολιτικαντισμό και τον παρωχημένο ξύλινο πολιτικό λόγο.

Συντονιστική Επιτροπή ΝΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ