Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

στο Δήμαρχο Κατερίνης και επικεφαλής της αποστολής του Δήμου, κο Ιωάννη Ντούμο, και στους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας για τις διακρίσεις τους στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στην Αυστρία

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα U18 ποδοσφαίρου της πόλης μας, που εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων, στο Klangefurt της Αυστρίας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με την Αυστριακή ομάδα, Youth Point Don Bosco. Συγχαρητήρια και στα κορίτσια (U19) του μπάσκετ για την τιμητική 5η θέση που κατέλαβαν, καθώς επίσης και στα αγόρια (U15) στο ποδόσφαιρο, στους προπονητές των ομάδων, αλλά και σε όλα τα μέλη της αποστολής του Δήμου Κατερίνης, που με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κατερίνης, κο Ιωάννη Ντούμο, έδωσαν ένα δυναμικό “παρών” σε μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τις μεγάλες διακρίσεις των νέων μας, οι οποίες απαιτούν πολύ κόπο, χρόνο και θυσίες για να αποκτηθούν. Για ακόμα μία φορά τα παιδιά της πόλης μας απέδειξαν πως η προσήλωση στους στόχους, το αθλητικό πνεύμα και η αγάπη για τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό πάντοτε αποδίδουν καρπούς.

Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου