Συνάντηση Εργασίας με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού Αναπληρώτρια Δημάρχου Κατερίνης Ελίνα Διαμαντοπούλου

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» δια του Πρόεδρου Σάββα Μ. Τσεντίδη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 στο Δημαρχιακό  Μέγαρο, συνάντηση εργασίας με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης Ελίνα Διαμαντοπούλου.

Η θεματολογία της συνάντησης μας εμπεριείχε τον σχεδιασμό των δράσεων του Ομίλου μας για το τρέχον έτος και τον στρατηγικό σχεδιασμό της ανάδειξης της Μόνιμης Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας.

Η κα Διαμαντοπούλου στήριξε ενεργά την προσπάθεια του Ομίλου μας από τα πρώτα του βήματα και εξέφρασε την πρόθεση της να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθειά μας από τη νέα θέση που υπηρετεί.

Συζητήθηκαν οι επόμενες πρωτοβουλίες που είναι αναγκαίες προκειμένου να οριοθετηθεί το πλαίσιο των δράσεων που είναι απαραίτητες για την ανάδειξη της Μόνιμης Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Μαστόδοντα.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση εργασίας με στόχο την υλοποίηση του σχεδιασμού της ανάδειξης μιας νέας θεματικής τουριστικής ενότητας για το Δήμο Κατερίνης αλλά και συνολικά για την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, αυτήν της γαιοπαλαιοντολογίας.

Με Εκτίμηση

   Το  Δ.Σ.

Όμιλος Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου

«Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»