Συνάντηση της Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα με το Δ.Σ της ένωσης συνταξιούχων Εμπόρων Πιερίας

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Κατερίνης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Βελλή Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Μπεκιαρόπουλο Ευάγγελο και τον Ταμία κ. Καζαντζίδη Κωνσταντίνο είχε τη Δευτέρα 10/2 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημά τους.

Στην διάρκεια της συνάντησης πέρα από τα πάγια αιτήματα των συνταξιούχων που αφορούν την αύξηση των συντάξεων και την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, τέθηκαν και θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους.

Εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την ανακοίνωση τραπεζικών ιδρυμάτων ότι τα ταμεία των τραπεζών θα εξυπηρετούν μόνο επιχειρηματίες, θα καταργηθούν τα βιβλιάρια συναλλαγών τους, με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πάρα πολύ οι συναλλαγές τους, μιας και δεν μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ λόγω αδυναμίας τους να τα χειριστούν.

Η κ. Σκούφα εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε ότι θα βοηθήσει αμέριστα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Τέλος η κ.Σκούφα αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους να επισκεφτεί άμεσα και το γραφείο τους.

Εκ του γραφείου τύπου της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα