Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον Αντιπεριφερειάρχη Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Πρόεδρο του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Κ. Γεωργάκο

Γιάννης Ντούμος: Εμβαθύνουμε την Ελληνοσερβική Φιλία με συγκεκριμένες δράσεις

Οι τουριστικές συνεργασίες και η κοινή διοργάνωση δράσεων με στόχο την τουριστική ανάπτυξης της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπράνισλαβ (Μπάνε) Πρέλεβιτς και τον Πρόεδρο του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνο Γεωργάκο.

Τους δύο επισκέπτες συνόδευε ο Δικηγόρος Κατερίνης, Γιάννης Καπέτας, που κατέχει τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη Δ.Κατερίνης.

Στη συνάντηση, αφού αναφέρθηκαν οι μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας ανάμεσα στην Κατερίνη και στη Σερβία, η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα που αφορούν τη διοργάνωση κοινών δράσεων με σκοπό την εμβάθυνση της Ελληνοσερβικής φιλίας, προς όφελος και των δύο πλευρών, καθώς και τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλκυση και υποδοχή Σέρβων επισκεπτών στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης.