Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας: Ανακοίνωση για κορωνοϊό και Γενική Συνέλευση 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του για την αναστολή διεξαγωγής της Γενικής Συνελεύσεως και αρχαιρεσιών, όπως είχαν προγραμματισθεί για τις 29-30 Μαρτίου 2020, σε μεταγενέστερη ημερομηνία και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Συστήνουμε στα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ιατρών – επιστημόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και παρακαλούμε πολύ, για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί από τους αρμοδίους, να παραμείνουν στο σπίτι αποφεύγοντας την οποιαδήποτε μετακίνησή τους. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την όλη κατάσταση.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε στη διάθεση των μελών μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία στο τηλέφωνο : 6978098345 (Γενικός Γραμματέας κ. Τσαλός Αθανάσιος) και στο 2351027713.

                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσής Δημήτριος                                  Τσαλός Αθανάσιος