Χρ. Παπαστεργίου: Η περιφερειακή οδός Κατερίνης δίνει ή κόβει την ανάσα στην πόλη; Πόσο κόστισε;

Από τον κόμβο της Ανδρομάχης, απ΄όπου πριν λίγες μέρες ο Περιφερειάρχης κος Απ. Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία, έκοψαν την τρίτη κορδέλα των εγκαινίων της περιφερειακής οδού Κατερίνης, έκανε δηλωση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024, ο επικεφαλής του Συνδυασμού “ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑΚΕΔΟΝΙΑ” Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας κο Λιόλιο Δημήτριο.

Ο κος Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην πολυετή καθυστέρηση του έργου το οποίο τελικά παραδόθηκε, αλλά παραμένουν αρκετά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν. Έθεσε επίσης συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία αν και διατυπώθηκαν και στο παρελθόν δεν έχουν απαντηθεί. Ερωτήματα που αφορούν το τελικό κόστος του έργου, την ολοκλήρωση των παράλληλων έργων της αντιπλημμυρικής προστασίας του Πέλεκα, για το πρόστιμο των έξι εκατομμυρίων που επιβλήθηκε στην Περιφέρεια.

Η δηλωση του κου Παπαστεργίου:

Στην αρχή της δήλωσής του αναφέρθηκε στο θάνατο του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κου Γιώργου Τερζόπουλου, που λίγο πριν είχε πληροφορηθεί.