14.800 ευρώ για την επισκευή του Δημοτικού Γηπέδου Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας»

Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης του έργου με τίτλο «Συντήρηση – επισκευή δημοτικού γηπέδου Δ. Πύδνας – Κολινδρού «Ηλίας Δούλιας» στον Κολινδρό Πιερίας» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

??

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 14.880,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), προβλέπει παρεμβάσεις, για τη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου, της Δ.Κ. Κολινδρού του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

??

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες, επισκευής και συντήρησης της περίφραξης του γηπέδου (αποξήλωση και αντικατάσταση φθαρμένων μερών, συγκόλληση, στερέωση– σταθεροποίηση–αντικατάσταση υφιστάμενης περίφραξης), εργασίες επισκευής και συντήρησης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του γηπέδου (αντικαταστάσεις λαμπτήρων, φωτιστικών προβολέων, μετασχηματιστών, πινάκων διανομής και εργασίες επισκευής και συντήρησης μεταλλικών κιβωτίων (pillars)) καθώς και εργασίες ανακατασκευής του αυτόματου ποτίσματος (άρδευσης) του γηπέδου αποτελούμενο από εκτοξευτήρες νερού (μπεκ) τύπου pop-up, ηλεκτροβάνες, προγραμματιστές και υπόγειο σύστημα σωληνώσεων.

??

«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί και  η στήριξη έργων αρμοδιότητας των Δήμων, με την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων, για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό  υποδομών, για την ανάπτυξη πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που θα συμβάλλουν στην τόνωση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής», αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.