15.000 ευρώ για την βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζουμε το έργο, έχοντας θέσει ως προτεραιότητες, σειρά παρεμβάσεων, για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών, που θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής»

Την εργολαβική σύμβαση του έργου, «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας – Κολινδρού», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 15.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), από τις πιστώσεις του Επενδυτικού Προγράμματος των Ιδίων Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, έτους 2019.

Με την υλοποίηση του έργου, θα διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις, για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων, με σκοπό την προβολή της πολιτιστικής «ταυτότητας» της περιοχής και την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επεσήμανε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει το έργο της μέσα από παρεμβάσεις, για την αναβάθμιση της περιοχής, της ποιότητας ζωής των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας, αλλά και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.