2η διάκριση για την συνεργάτιδά μας, Τάνια Δούλαλα

Μετά την ένταξη του διηγήματός της στο βιβλίο «Μένουμε Σπίτι – Μέρες και νύχτες μιας καραντίνας» (2020), πρόσφατα διακρίθηκε στον φωτογραφικό διαγωνισμό των εκδόσεων ΙΑΝΟΣ με θέμα «Ταξίδια»

Ας «ευλογήσουμε τα γένια μας» προβάλλοντας επιτυχίες συνεργατών μας  που μεταξύ πολλών άλλων προτερημάτων και ικανοτήτων που διαθέτουν, επιβεβαιώνουν το ταλέντο και το μεράκι τους σ αυτό που κάνουν.

Η δημοσιογράφος Τάνια Δούλαλα, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, έχει ενταχθεί στο δυναμικό  του odialogos.gr από το ξεκίνημά του, το 2018, και επέλεξε να «χρωματίζει» την διαδικτυακή του διαδρομή, αλλά και να «ταξιδεύει» τους αναγνώστες, ξαφνιάζοντάς τους ευχάριστα με φωτογραφικές στιγμές της καθημερινότητας  δίνοντάς τες  από μια οπτική που μόνο η Τάνια καταφέρνει. Στη στήλη της, στο «ΚΛΙΞ» (Με τη ματιά και τον φακό της Τάνιας Δούλαλα), έχει αναρτήσει πλέον περισσότερες από 100 φωτογραφίες και αποτελεί μια ξεχωριστή, αποκλειστική και μόνιμη – συνεχώς αυξανόμενη- έκθεση φωτογραφίας.

Να δούμε όμως τις διακρίσεις της στους πρόσφατους διαγωνισμούς

1. Λογοτεχνικός Διαγωνισμός των Εκδόσεων Ωκεανός με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» 2020

Αυτός ο λογοτεχνικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την έναρξη της πανδημίας (ολοκληρώθηκε 31-5-2020) και ζητούσε από τους/τις ενδιαφερόμενους –ες, να στείλουν ένα μικρο-διήγημα, μια μικρο-αφήγηση που μαζί με τον τίτλο να έχουν μέγιστη έκταση 280 λέξεων και να σχετίζονται με το θέμα του διαγωνισμού “#Μένουμε σπίτι”. Συγκεκριμένα η συγγραφή να αφορά μια σύντομη ιστορία που ο χρόνος της αφήγησης της, οι περιγραφές και οι διάλογοι αφορούν τις μέρες του Απριλίου – Μαΐου του 2020. Ο τόπος της αφήγησης είναι το σπίτι μας. Υποχρεωτικά στο κείμενο -όχι στον τίτλο- να υπάρχει η φράση “Μένουμε σπίτι”.

Σ αυτόν τον διαγωνισμό η Τάνια Δούλαλα συμμετείχε με το διήγημα «Εκείνη τη μέρα» το οποίο και διακρίθηκε. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερα από 3.000 διηγήματα από τα οποία επιλέχθηκαν 289. Σ αυτά, τα επιλεγμένα και διακριθέντα ήταν και το διήγημα της Τάνιας Δούλαλα.

Στη συνέχεια εκδόθηκε βιβλίο από τις εκδόσεις «Ωκεανός» με το ίδιο τίτλο περιέχοντας τα 289 επιλεγμένα διηγήματα.

2. Φωτογραφικός διαγωνισμός των Εκδόσεων ΙΑΝΟΣ με τίτλο «Ταξίδια» 2021

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο φωτογραφικός διαγωνισμός των εκδόσεων ΙΑΝΟΣ που είχε ως θέμα «Ταξίδια» όπου η Τάνια Δούλαλα συμμετείχε με μια φωτογραφία της με τον τίτλο “katalwnia”.

Η φωτογραφία της διακρίθηκε και επιλέχτηκε στις 63 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 400 φωτογραφίες. Επιλέχθηκαν οι καλύτερες 100 κατόπιν οι 30 και τελικά οι 3 πρώτες που βραβεύτηκαν, ενώ 63 καλύτερες αναρτήθηκαν στην σελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  του ΙΑΝΟΥ καθώς  και τα ονόματα των δημιουργών.

Σ ευχαριστούμε Τάνια που μας “Ταξιδεύεις”…