ΑΚΚΕΛ: Γάλλοι και Ισπανοί ζητούν άμεσο εμβολιασμό των ζώων στην Ε.Ε. ενώ το καθεστώς Μητσοτάκη επιμένει να τα σκοτώνει κατά χιλιάδες

Στα πλαίσια του συμβουλίου των υπουργών γεωργίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 21 Οκτωβρίου 2024, τέθηκε θέμα από την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης της Γαλλίας Αννιέ Γκενεβάρντ καθώς και τον Ισπανό υπουργό γεωργίας για άμεσο εμβολιασμό του ζωικού κεφαλαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά του καταρροϊκού πυρετού, πανώλης των μικρών μηρυκαστικών, ευλογιάς των αιγοπροβάτων και άλλων ζωονόσων. Οι δύο υπουργοί πρότειναν επίσης την δημιουργία τράπεζας αντιγόνων που θα εργάζεται για την δημιουργία εμβολίου πολλαπλών κινδύνων.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει να σκοτώνει τα ζώα κατά χιλιάδες γιατί οι γνωστοί “ειδικοί” με γαλάζιες ταυτότητες μάς λένε ότι οι πολιτισμένες χώρες θανατώνουν ενώ οι τριτοκοσμικές  εμβολιάζουν. Έτσι προσπαθούν να εξοντώσουν την ελληνική κτηνοτροφία για να πουλούν συνθετικό κρέας, σκουλήκια, έντομα κλπ.

Οι συνεργάτες του ΑΚΚΕΛ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φρόντισαν για την άμεση ενημέρωσή μας και δική σας. Κανένα ελληνικό κόμμα δεν έχει εκπρόσωπο  Ευρωβουλευτή στην Επιτροπή Γεωργίας (AGRI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ετικέτες