Με μεγάλη αποδοχή και αίσιους οιωνούς τα εγκαίνια της έκθεσης “Χειρο – φωτο – τεχνήματα” του Γιώργου Σαράντη

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 η έκθεση «Χειρο – φωτο – τεχνήματα» στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης Αττικής

Όταν ένας νέος δημιουργός – καλλιτέχνης καταφέρνει στην πρώτη του ουσιαστικά ατομική έκθεση με τα έργα του να δημιουργεί “καλλιτεχνικό γεγονός” με κοσμοσυρροή την ημέρα των εγκαινίων, αυτό δείχνει πως κατι θετικό και ελκυστικό δημιουργεί και προτείνει!

Ο Γιώργος Σαράντης ένας ιδιαίτερα προβληματισμένος και δημιουργικός καλλιτέχνης μετά από μια “περιπλάνηση” στο χώρο της έμπνευσης, μια επιλεκτική και δημιουργική διαδικασία επέλεξε να παρουσιάσει τα έργα του στην πρώτη ατομική του έκθεση.

Πάντα η πρώτη ατομική έκθεση και δημόσια παρουσίαση είναι επίπονη πρόκληση και κρίσιμο ρίσκο για τον κάθε δημιουργό – καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Σαράντης, το τόλμησε και πέτυχε να κινητοποιήσει να εντυπωσιάσει και να αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές για τα έργα του.

Η πρώτη μέρα της έκθεσης ήταν πολύ αισιόδοξη, με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και πολύ θετικά σχόλια για τα έργα του .

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2023.

Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης Αττικής

Ώρες λειτουργίας, καθημερινά 10.00 – 13.00 και 17.30 – 20.30 – Είσοδος ελεύθερη

“Ο διάλογος” ήταν εκεί!

“Ο διάλογος” βρίσκεται παντού. Ιδιαίτερα όπου υπάρχει θετική ενέργεια, δημιουργικότητα, νέα πνοή στην τέχνη που δίνει ελπίδα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για στην πρώτη δημόσια “έκθεση” του νέου και πολλά υποσχόμενου δημιουργού – καλλιτέχνη Γιώργου Σαράντη.