Το EYE2021 στο διαδίκτυο: πάρε μέρος και διαμόρφωσε το μέλλον

Είσαι μεταξύ 16 και 30 ετών και θες να αναλάβεις δράση για το μέλλον της Ευρώπης; Πάρε μέρος στο EYE2021 και κάνε τη φωνή σου να ακουστεί.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ανοίξει τις πόρτες του σε χιλιάδες νέους από όλη την Ευρώπη την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στο Στρασβούργο, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στην εμβληματική Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία και να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης.

Θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, σεμινάρια, αθλητικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες με εμπειρογνώμονες, ακτιβιστές, influencers και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.

Mια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία

Δεν χρειάζεται όμως να είσαι στο Στρασβούργο για να πάρεις μέρος στο EYE2021: μπορείς να συμμετάσχεις στην εκδήλωση ζωντανά, μέσα από τον υπολογιστή σου.

Συνδέσου στη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από οποιαδήποτε συσκευή ή κατεβάζοντας την σχετική εφαρμογή. Πάρε μέρος σε πραγματικό χρόνο και μοιράσου στη συνέχεια τις ιδέες σου.

Η εγγραφή σου στην πλατφόρμα θα σου επιτρέψει να:

  • Δικτυωθείς με άλλους συμμετέχοντες, ομιλητές, οργανώσεις: στείλε μηνύματα σε άλλους συμμετέχοντες και μοιράσου τις ιδέες σου με τους ομιλητές/οργανώσεις
  • Ανακαλύψεις οργανώσεις νεολαίας και να μάθεις περισσότερα για το έργο τους
  • Κάνεις κράτηση για τις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν
  • Κάνεις ερωτήσεις, να μοιραστείς τα σχόλιά σου, να απαντήσεις σε έρευνες και να μιλήσεις ζωντανά με άλλους συμμετέχοντες
  • Να πάρεις μέρος σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς και να κερδίσεις βραβεία

Οι διαδικτυακές δραστηριότητες ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου. Μπορείς να τις παρακολουθήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #EYE2021.

Το μέλλον είναι δικό σου και δικό μας

Το EYE2021 αποτελεί επίσης το αποκορύφωμα της διαδικασίας διαβούλευσης των νέων στα πλαίσια της Διάσκεψης για το μέλλον της Ευρώπης. Μοιράσου τις ιδέες σου στην πλατφόρμα youthideas.eu πριν τις 9 Οκτωβρίου!

Οι συμμετέχοντες του EYE2021 θα εξετάσουν τις υποβληθείσες ιδέες κατά τη διάρκεια ειδικών εργαστηρίων για να τις ψηφίσουν στη συνέχεια. Τα αποτελέσματα θα συμπεριληφθούν σε σχετική έκθεση η οποία θα παρουσιαστεί στα μέλη της Διάσκεψης και θα τροφοδοτήσει τις πολιτικές συζητήσεις.