Επίσημη πρώτη για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2026 στο εστιατόριο «ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ» στις Καλύβες Πολυγύρου, παρουσία του προέδρου του Γιάννη Κουφίδη, μεγάλου αριθμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στελεχών και συνεργατών, βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

“Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι για την επιχειρηματικότητα και τους ανθρώπους του τόπου μας”, τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, καταλήγοντας πως “στόχος είναι να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο εμείς”.

Ισχυρή η θεσμική εκπροσώπηση στην εκδήλωση, των βουλευτών Ιωάννης Γιώργος και Απόστολο Πάνα, της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ζωγράφου Αικατερίνης, των Γιώργο Εμμανουήλ, Δήμαρχο Πολυγύρου και Κασσάνδρας Ηρακλή Λειβαδιώτη, του Προέδρου του ΤΟΧ, της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και Αντιπροέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γρηγόρη Τάσιου, του Προέδρου του ΤΕΕ Ανδρέα Χλιούμη, του προέδρου της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργο Πασαλή και της Γενικής Διευθύντριας Γεωργίας Καραγιάννη, της Προέδρου του ΣΕΓΕ και τεχνικής συμβούλου του Επιμελητηρίου σε ευρωπαϊκά προγράμματα Λίνας Τσαλταμπάση.

Τυχεροί αναδείχθηκαν, από τα μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ο Κλεάνθης Σπανός, από το προσωπικό και τους συνεργάτες η υπεύθυνη λογιστηρίου Τσερβελή Γιάννα και τους επισήμους ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας και Πρόνοιας του Δήμου Πολυγύρου Αθανάσιος Τσίγκας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Σπυρίδων από τις Καλύβες.
Παρόντες από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ο Α’ Αντιπρόεδρος Ρούζιος Χρήστος, η Οικονομική Επόπτρια Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Αρζουμανίδης Γιάννης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, Δημήτρης Βαγιάννης, ο Ιορδάνης Αραβισωνίδης, ο Μάριος Γιαγκόζης, ο Σωκράτης Ηλιάδης, ο Δημήτρης Καραντώνης , ο Κωνσταντίνος Καρούλης, ο Γιώργος Μυγδαλάς, ο Παλιούρας Βασίλης και ο Κλεάνθης Σπανός.










