Δήμος Κατερίνης & Ο.Π.Π.Α.Π. αναβιώνουν το πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης

Με στόχο την ενδυνάμωση του Μαζικού Αθλητισμού

Να αναβιώσει το πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης Κατερίνης, μία διοργάνωση, η οποία ειδικά στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 γνώρισε μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση από τους δημότες αποφάσισαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π) και ο Δήμος Κατερίνης.

«Επιλογή και προτεραιότητα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και της διοίκησής μας στον Ο.Π.Π.Α.Π. είναι η ενδυνάμωση του μαζικού αθλητισμού και η παροχή περισσότερων επιλογών άθλησης στους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Νίκος Τσιαμπέρας.

Δημιουργήστε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή

Ειδικότερα, καλούνται όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα αποτελούμενη από 10-20 άτομα και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Φορέων Καλαθοσφαίρισης. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από εργαζόμενους του ίδιου εργασιακού φορέα (Υπηρεσίες Δημοσίου, ΟΤΑ, Σώματα Ασφάλειας, Αγροτικοί, Εμπορικοί Επιστημονικοί  Σύλλογοι, Ιδιωτικές Εταιρείες, Επαγγελματικοί Κλάδοι, Εργατικά Κέντρα, Εργατικοί Σύλλογοι, Σωματεία κ.ο.κ.).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάθε ομάδα έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου καλείται να εκδηλώσει ενδιαφέρον αποστέλλοντας email στο: [email protected]. Για τη διευκόλυνση των διοργανωτών, η πρώτη αυτή εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιλαμβάνει τον τίτλο του Φορέα, το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας ενός εκπροσώπου (τηλέφωνο και email).

Αμέσως μετά και αφού οριστικοποιηθεί  ο αριθμός των ομάδων, η πενταμελής Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος με τον συντονισμό του Ο.Π.Π.Α.Π., θα προχωρήσει στην προκήρυξή του, μεριμνώντας παράλληλα για τη διεξαγωγή μίας άρτιας σε κάθε επίπεδο διοργάνωσης.