Δρέπει καρπούς η συνεργασία του Π.Ο.Τ.Α.Π. με το παγκόσμιας εμβέλειας γραφείο ταξιδιών «Alltours»

  Η συνεργασία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) με τη Γερμανική εταιρία ταξιδιωτικών πρακτόρων «alltours», που αναπτύχθηκε πρόσφατα δρέπει και αποδίδει καρπούς, έτσι ώστε οι τουριστικές μονάδες της Πιερίας να φιλοξενούν πλέον μεγαλύτερο αριθμό πελατών που προωθεί ο παγκοσμίου εμβέλειας ταξιδιωτικός οργανισμός.

  Η δυναμική του μεγάλου αυτού  «tour operator» με βάση τη σύμπλευση των δύο πλευρών, ανέδειξε και γνωστοποίησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου των καναλιών επικοινωνίας και προβολής της εταιρίας.

  Η Πιερία γίνεται ακόμα γνωστότερη στην διεθνή κοινωνία των τουριστικών επιλογών και προορισμών,  με τους ανθρώπους του Π.Ο.Τ.Α.Π. να νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι, καθότι με τις δράσεις τους συμβάλλουν στην ανάδειξη της Πιερίας με το σημαντικότερο όλων την οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών του τουρισμού.

  Η συνεργασία του Οργανισμού με την «alltours» αποτελεί μέρος της απαρχής ενός γενικότερου σχεδιασμού γύρω από το τουριστικό μάρκετινγκ, αλλά και το άνοιγμα του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  περισσότερων διαύλων επικοινωνίας με την διεθνή τουριστική αγορά.

  Βρισκόμαστε στην αιχμή του καλοκαιριού με τον Π.Ο.Τ.Α.Π. να συνεχίζει και να εντείνει το παραγωγικό του έργο με στόχευση την τουριστική ανάπτυξη και προβολής του Πιερικού τουριστικού προϊόντος.

Ετικέτες