Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την εταιρεία «Art Glass Τζάμια – Κρύσταλλα – Καθρέπτες» και τον ιδιοκτήτη της, κύριο Γιουμίδη Συμεών, για την πολύτιμη και ευγενική τους προσφορά.
Η παρέμβαση της εταιρείας ήταν καθοριστική για τη λειτουργικότητα του χώρου μας. Η αρχική κατάσταση της πόρτας εισόδου παρουσίαζε δυσκολίες, καθώς η μοναδική υπάρχουσα κλειδαριά δεν εξασφάλιζε τη σταθερότητά της, ενώ το κενό στο πλαίσιο επέτρεπε την είσοδο νερού κατά τις ημέρες των βροχοπτώσεων.
Χάρη στη δωρεά του κυρίου Γιουμίδη, τοποθετήθηκε δεύτερη κλειδαριά, η οποία προσέφερε την απαιτούμενη σταθερότητα και ασφάλεια στην πόρτα, ενώ με την τοποθέτηση ειδικών βουρτσών περιμετρικά του πλαισίου, επιτεύχθηκε η πλήρης στεγάνωση του γραφείου μας από τα καιρικά φαινόμενα.
Εκφράζουμε επίσης την ευγνωμοσύνη μας στο τεχνικό συνεργείο της Art Glass, τον κύριο Νίκο και τον κύριο Αντώνη, οι οποίοι με ιδιαίτερη φροντίδα και επαγγελματισμό επιμελήθηκαν όλες τις εργασίες για το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Τέτοιες πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας και ανιδιοτελούς προσφοράς ενισχύουν το έργο του Συλλόγου μας και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης για την τοπική μας κοινωνία.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
Ράνια Καραμήτσιου
Πρόεδρος

