Την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου παρευρέθηκε σε συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ από το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΠΕΣΚΟ στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του συνεταιρισμού, κου Ηλία Γκρίνια και των μελών του Δ.Σ. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, κος Σάκης Καλαϊτζής και κος Διονύσης Φόλιος, ο επιστημονικός συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας, κος Δημήτρης Ρουκάς, εκπρόσωποι βουλευτών, καθώς επίσης αγρότες και παραγωγοί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα και προβληματισμοί σχετικά με αποζημιώσεις των αγροτών και παραγωγών της περιοχής μας, όπως επίσης και προτάσεις για τη βέλτιστη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους συνεταιρισμούς της περιοχής μας στηρίζει τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Πιερίας.
Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1983. Από 1985 έως 2021 στη Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης -Επικοινωνίας (Πιερία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη)
Παράλληλη εργασία: 1985 – 2000 σε Νομαρχία - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας (Γρ. Τύπου, Πολιτισμού, Τουρισμού, Νέας Γενιάς κ.α.)
2000-2001 στο Δήμο Πιερίων (συνεργάτης Δημάρχου, οργάνωση Δήμου, κανονισμοί λειτουργίας, συγκρότηση Νομικών Προσώπων, Γραφείο Τύπου κ.α.)
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, μέλος Δ.Σ. (Γραμματέας 2002 – 2011, Πρόεδρος 2012 – 2022).
Ιδρυτικό μέλος, μέλος Δ.Σ., πρόεδρος Δ.Σ. σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς, Αναπτυξιακούς και Οικολογικούς Συλλόγους.