Καταπέλτης ο Χρήστος Παπαστεργίου κατά της διοίκησης Τζιτζικώστα σε Περιφέρεια και Μαυρίδου σε Πιερία

Ανύπαρκτο έργο, αλλά επιτυχημένη επικοινωνιακή εικόνα που αλλοιώνει την πραγματικότητα

Ζήτησε δημόσια συζήτηση και απολογισμό έργου από Τζιτζικώστα και Μαυρίδου αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση

Με στοιχεία που ξεσκεπάζουν μια δυσάρεστη πραγματικότητα για την Περιφέρεια και την Πιερία μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Παπαστεργίου Χρήστος το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση  των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Πιερίας, ο κος Παπαστεργίου τόνισε πως στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και στην Πιερία περισσεύει η επικοινωνιακή  πολιτική που διαμορφώνει μια εικονική πραγματικότητα και μια πλαστή εικόνα για την πραγματικότητα η οποία δυστυχώς όπως δείχνουν τα στοιχεία είναι ζοφερή και για την Περιφέρεια και για την Πιερία.

Έργα δεν υπάρχουν, κι όσα γίνονται καρκινοβατούν είτε ως μελέτες είτε στην υλοποίησή τους αφού για να ολοκληρωθούν περνούν 10 και 15 χρόνια. Υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα στην Πιερία, όπως η περιφερειακή οδός της Κατερίνης, το Χατζόγλειο και άλλα. Παράλληλα υπάρχουν έργα και δράσεις που έχουν εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί από το 2016 και αργότερα, αλλά μέχρι σήμερα η υλοποίηση και η απορρόφηση των χρημάτων είναι ΜΗΔΕΝ!!!

Ο κος Παπαστεργίου, όπως και οι άλλοι επικεφαλείς συνδυασμών έχουν ζητήσει επανειλημμένα και στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας αλλά και τώρα στην τωρινή προεκλογική περίοδο συγκεκριμένες απαντήσεις για έργα και παραλήψεις της διοίκησης Τζιτζικώστα, αλλά δεν δόθηκαν.

Για μια ακόμη φορά ο κος Παπαστεργίου προ(σ)κάλεσε την κα Μαυρίδου σε δημόσιο διάλογο για τον απολογισμό του έργου της στην Πιερία και μάλιστα με όποιους όρους θέλει η ίδια.

Για την Πιερία παρουσιάστηκε από τον κο Γρηγόρη Παπαχρήστο το πρόγραμμα – πρόταση για την Πιερία το οποίο καταγράφει την ανυπαρξία στρατηγικού σχεδιασμού την απουσία σημαντικών έργων υποδομής μέχρι τώρα. Η πρόταση και το όραμα για την ανάπτυξη της Πιερίας είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με φορείς της Πιερίας και στηρίζεται στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Πιερία και τα οποία μέχρι τώρα παραμένουν αναξιοποίητα.

Οι υποψήφιοι περιοφερειακοί σύμβουλοι στην Πιερία του συνδυασμού “ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”