Κλειστό το Γραφείο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας – Στις 28-29 Μαρτίου η Γ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι το γραφείο του Σωματείου θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες και έως τις 24 Μαρτίου 2020, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Η διεξαγωγή της προγραμματισθείσας ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης, όπως αυτή είχε οριστεί ως 1η ημερομηνία για τις 14 Μαρτίου με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. στις 15 Μαρτίου, θα υλοποιηθεί στις 28-29 Μαρτίου αντίστοιχα, ως 3η αρχικώς οριζόμενη ημερομηνία, ενώ, εν όψει εξελίξεων, θα ενημερωθούν τα μέλη μας επ’ αυτού με νεώτερη ανακοίνωσή μας.

Συστήνουμε στα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ιατρών – επιστημόνων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και παρακαλούμε για λίγες ημέρες και όσο αποφασιστεί από τους αρμοδίους να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στο σπίτι. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την όλη κατάσταση.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε στη διάθεση των μελών μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία στο τηλέφωνο : 6978098345 (Γενικός Γραμματέας κ. Τσαλός Αθανάσιος) και στο 2351027713.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κουτσής Δημήτριος Τσαλός Αθανάσιος