Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Γιορτή Μελιού Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μελισσοκόμων – μελών του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας, πολιτιστικών φορέων και πλήθους επισκεπτών, αναδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά τον πλούτο και την ποιότητα των τοπικών προϊόντων μελιού και παραγώγων τους.
Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα των μελισσοκόμων, να ενημερωθούν για τη μελισσοκομία και να απολαύσουν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, μουσικών και γαστρονομικών δράσεων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Πιερίας, απευθύνονται:
Στον Δήμο Κατερίνης, για την αμέριστη στήριξη και τη συνεργασία στην οργάνωση και την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Στο Μουσικό Σχολείο που με την παρουσία τους, τη μουσική και το ταλέντο τους ομόρφυναν την εκδήλωση.
Στον Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης “Παναγία Σουμελά”.
Στον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτόχωρο.
Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή του στην υγειονομική κάλυψη της γιορτής.
Στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την προβολή και υποστήριξη της προσπάθειας.
Και σε όλους τους εθελοντές, που με την αφοσίωση και το χαμόγελό τους συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή όλων των δράσεων.
Και φυσικά, στους χιλιάδες επισκέπτες, που με την παρουσία τους έδωσαν ζωή και χαρά στη γιορτή, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα του τόπου μας.
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας με την 5η Γιορτή Μελιού Πιερίας απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η συνεργασία, η τοπική παραγωγή και η αγάπη για τη φύση μπορούν να δημιουργήσουν θεσμούς με διάρκεια και αξία.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με νέες ιδέες, γεύσεις και δράσεις που θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τον θησαυρό της Πιερίας – το μέλι μας!

