Σε ετοιμότητα για αποχιονισμό τα μηχανήματα της Π.Ε. Πιερίας

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Η Διοίκηση ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται στο πεδίο για την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω του έκτακτου καιρικού φαινομένου που καταγράφεται στην Πιερία, με όλο το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού με την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Παρότι βρισκόμαστε σε καθεστώς ελαχιστοποίησης της κυκλοφορίας στις απολύτως απαιτούμενες, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την ασφαλή και στοχευμένα αποδεδειγμένη μετακίνηση των συμπολιτών μας έχει αποστείλει μηχανήματα αποχιονισμού στην 8η Επαρχιακή Οδό [Λεπτοκαρυά – Καρυά – Όρια Νομού].

Όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις με τα προπορευόμενα οχήματα.

Κάθε νεώτερο για τον καιρό, μπορείτε να συμβουλεύεστε το επίσημο site της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας [www.emy.gr].