«Katerini Food Festival / City Park» 14-17/10/2021

Με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, χορηγών επικοινωνίας, και συνεργατών στη διοργάνωση παράλληλων δράσεων, το φεστιβάλ φαγητού «Katerini Food Festival /City Park», ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 12:00 – 00:00.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3fm και ο Δήμος Κατερίνης, ενώ μέγας χορηγός είναι η PEPSI COLA.

Η είσοδος είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον covid – 19.

Οι λάτρεις του φαγητού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κοκτέιλ, ποτά, burger, noodles, φαγητό για vegan, λουκουμάδες, χαλβά Φαρσάλων, Hot Dog, σουβλάκι και κρέατα ψητά, Sushi, Bao buns, παγωτό, τηγανιές, κρύα και ζεστά εδέσματα, κρασί, τσίπουρο, waffles, προϊόντα της Pepsi, κοτομπουκιές, πατάτες Special, μπύρα, γύρο, ομελέτες, τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, γλυκά κουταλιού, γρανίτες, γλυκιά καμινάδα και πολλές άλλες λιχουδιές καθώς και εκλεκτά τοπικά προϊόντα.

Σε συνεργασία με συλλόγους, ΚΔΑΠ και εθελοντές, το Φεστιβάλ παρουσιάζει και ένα ποιοτικό πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, κυρίως εξωτερικού χώρου, που σχεδιάστηκε προβλέποντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid -19.

Katerini Food Festival / City Park
Το πιο νόστιμο φεστιβάλ!

Γεώργιος Κουκουλιάτας
Website |  + posts

Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1983. Από 1985 έως 2021 στη Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης -Επικοινωνίας (Πιερία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη)
Παράλληλη εργασία: 1985 – 2000 σε Νομαρχία - Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας (Γρ. Τύπου, Πολιτισμού, Τουρισμού, Νέας Γενιάς κ.α.)
2000-2001 στο Δήμο Πιερίων (συνεργάτης Δημάρχου, οργάνωση Δήμου, κανονισμοί λειτουργίας, συγκρότηση Νομικών Προσώπων, Γραφείο Τύπου κ.α.)
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, μέλος Δ.Σ. (Γραμματέας 2002 – 2011, Πρόεδρος 2012 – 2022).
Ιδρυτικό μέλος, μέλος Δ.Σ., πρόεδρος Δ.Σ. σε Αθλητικούς, Πολιτιστικούς, Αναπτυξιακούς και Οικολογικούς Συλλόγους.