Νίκες για Πιερικό και Α.Ε Καρίτσας – Έχασε ο Δίας Δίου

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής η βαθμολογία και οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

Γ Εθνική – 3ος Όμιλος
20η αγωνιστική – Αποτελέσματα
Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΣ Μετέωρα 0-1
Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Λάρισας 3-4
Ατρόμητος Παλαμά-Πιερικός 0-2
Διγενής Νεοχωρίου-ΓΣ Αλμυρός 0-3
ΑΕ Καρίτσας-ΑΟ Σελλάνων 2-0
ΑΠΟ Αταλάντη-Δίας Δίου 1-0
Διαγόρας Στεφανοβικείου-ΑΟ Ποταμιάς 3-0

Με σημαντικές νίκες προχώρησαν οι ομάδες του Πιερικού και της Α.Ε. Καρίτσας κρατώντας έτσι βελτιωμένη την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Δίας Δίου ηττήθηκε και έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει κι αυτός τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Δυνατός ο Πιερικός επικράτησε εκτός έδρας επί του  Ατρομήτου Παλαμά

Μια νίκη που κρατά τη διαφορά των 9 βαθμών από την 2η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου Ομίλου πέτυχε ο Πιερικός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Παλαμά.  

Το Δελτίο Τύπου του Πιερικού

Για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου παρατάχθηκε με τους: Γουναρίδη Τοπαλίδη Γιαλαμίδη Τακίδη Χαρτσιά Μακρή Κριεμάντι Μηλιώτη Παπαδόπουλο Περογαμβράκη και Μπενίσκο.

Σε ένα παιχνίδι δύναμης ο Πιερικός κατάφερε να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει καμία από αυτές σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού μπήκε με το ίδιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και ανεβάζοντας το ρυθμό έχοντας συνηθίσει ήδη τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο χωρίς να απειληθεί κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Το ένα στο 67ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Περογαμβράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή και το δεύτερο στο 77ο λεπτό μετά από ασίστ του Δεμηρτζόγλου ο Μακρής με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά όπως ήταν φυσικό ανοίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο σύλλογος του Πιερικού θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο τέρμα και να ανοίξει τη διαφορά.αυτό όμως δεν συνέβη και έτσι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε υπέρ του Πιερικού με σκορ 0-2.

Σύνθεση Πιερικού: προπ. Σάκης Παπαβασιλείου

Γουναρίδης Τοπαλίδης Τακίδης Γιαλαμίδης (22′ Καρτσαμπάς) Χαρτσιάς Μακρής Κριεμάντι Μηλιώτης (52′ Δεμηρτζόγλου) Παπαδόπουλος (65′ Γκούφας) Περογαμβράκης (88′ Ίτσιος) Μπενίσκος.

Η διοίκηση του Πιερικού ευχαριστεί την ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά για τη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Σημαντική νίκη της Α.Ε. Καρίτσας επί του Α.Ο. Σελλάνων με 2-0

Η Α.Ε. Καρίτσας κερδίζοντας με 2-0 τον Α.Ο. Σελλάνων κατάφερε να περάσει μόνη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αποκτήσει την πολύτιμη διαφορά των 3 βαθμών από τον Α.Ο. Σελλάνων

Το Δελτίο Τύπου της Α.Ε. Καρίτσας

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Α.Ο. Σελλάνων, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα του Αποστόλου Στύλου παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0, επί του μαχητικού συνόλου των φιλοξενούμενων.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Αλεξίου, τον Κυρτέγο και τον Κυπαρίσση, στο 1ο ημίωρο του αγώνα. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 31ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Κυπαρίσση, ο Αλεξίου με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και μα δημιουργεί ευκαιρίες και πέτυχε το 2-0 στο 43ο λεπτό. Ο Γκίκα έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο επέλεξε να σπάσει την μπάλα στον επερχόμενο Κυρτέγο, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.
Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει ένα 3ο γκολ, ωστόσο από το 65ο λεπτό, έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, ενόψει και του ημιτελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, με την ομάδα μας να διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μειώνει τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Οικονόμου, Καραγκούνη, Τροίρη, Γκίκα, Κυπαρίσση, Κυρτέγο και Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Λαζαρίδης, Δημητρουλόπουλος, Παπαϊωάννου και Δαλαμήτρας.
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας.

Άτυχος ο Δίας Δίου – Έχασε μέσα στην Αταλάντη με 1-0

Ο Δίας Δίου δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Αταλάντη από την τοπική ομάδα και να ξεφύγει περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα η ισόβαθμη ΑΠΟ Αταλάντη με την νίκη της άφησε τον Δία Δίου στους 25 βαθμούς και ανέβηκε στους 28 βαθμούς. Ο Δίας Δίου μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής είναι οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Η βαθμολογία σε 20 αγώνες

Πιερικός 49
Θησέας Αγριάς 40
Ηρακλής Λάρισας 36
Α.Ε. Καρίτσας 34
Α.Ο. Σελλάνων 31
Ατρόμητος Παλαμά 30
Γ.Σ. Αλμυρού 29
Α.Π.Ο. Αταλάντη 28
Δίας Δίου 25
ΑΣ Μετέωρα 24
Οικονόμος Τσαριτσάνης 22
Διαγόρας Στεφανοβικείου 21
Διγενής Νεοχωρίου 18
Α.Ο. Ποταμιάς 2

Η επόμενη αγωνιστική

Α.Ο. Σελλάνων – Ατρόμητος Παλαμά
ΑΣ Μετέωρα – Ηρακλής Λάρισας
Γ.Σ. Αλμυρού – Θησέας Αγριάς
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Α.Π.Ο. Αταλάντη
Δίας Δίου – Διγενής Νεοχωρίου
Πιερικός – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Α.Ο. Ποταμιάς – Α.Ε. Καρίτσας