Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη! – βίντεο

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο ζεστό και φιλόξενο χώρο, στο καφέ μπαρ «Apallou» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στην προεκλογική βραδιά που διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του Δημάρχου κ. Κωσταντίνου Ζέρβα, κ.Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Όπως ήταν φυσικό οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τις εκλογές, αλλά πάνω από όλα γύρω από την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης, τα πεπραγμένα της διοίκησης του Δημάρχου κ.Ζέρβα και τους στόχους που έχει θέσει για την δεύτερή του θητεία ως δήμαρχος της πόλης. Όπως τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης στις συνομιλίες που είχε με τον κόσμο η επόμενη πενταετία θα είναι η πενταετία που οι Θεσσαλονικείς θα δουν τα έργα του κ. Ζέρβα να ολοκληρώνονται, από τους Στάβλους Παπάφη, μέχρι το deck στην παλιά παραλία της πόλης και την ανάπλαση στον άξονα της Αριστοτέλους.


Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Λεκάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Καραγιάννη, ο κ. Μιχάλης Κούπκας και ο κ. Εφραίμ Κυριζίδης, ο Γεν.Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Νίκος Λιακόπουλος, συνυποψήφιοι, εργαζόμενοι του Δήμου από όλες τις υπηρεσίες φίλοι και δημότες.


Η όλη βραδιά είχε ένα ευχάριστο κλίμα με αισιοδοξία και ελπίδα για το καλύτερο…
«Ναί στη Θεσσαλονίκη»!!!