Δευτέρα, 26 Μαΐου, Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
To Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε σύμπραξη με Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων – ΑΠΕ-ΜΠΕ, την καλλιτεχνική ομάδα AxionArt και το Ινστιτούτο Μεσογειακής Κουλτούρας διοργανώνει καταληκτική εκδήλωση στο πλαίσιο μιας σειράς πολλαπλών δράσεων του “FrontPage Project”, την Δευτέρα, 26 Μαΐου στις 17:00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου.
Υποδεχόμαστε δύο ομάδες φοιτητών Ελληνικών πανεπιστημίων (Πάντειο, Νομική, Γεωπονική, Οικονομικό) σε μία Αντιλογία (debate) με τίτλο: Ελευθερία του Τύπου vs Ποιοτική Ενημέρωση-έλεγχο των Fake News.
Τη συζήτηση θα τροφοδοτούν και θα ενθαρρύνουν οι Δρ. Αθανάσιος Κοσμόπουλος και Θοδωρής Χονδρόγιαννος, μέλος των Reporters United και θα συντονίζει ο Μανώλης Πολυχρονίδης, ειδικός επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν δημιουργικές παρεμβάσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Ημερομηνία: Δευτέρα, 26 Μαΐου 2025, 17:00
Χώρος: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Λεωφόρος Αμαλίας 8
Απαιτείται εγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.